P*skiksessa mukana...


Haaste:

"VIIDAKKO/TROPIIKKI
Eli työstäsi pitää löytyä yllämainittua teemaa!"

Sikäli vähän hankala haaste kun en omaa erityisemmin mitään viidakko tropiikkia. Pengoin pari kertaa leimakuva laatikkoni läpi ja meinasin jo luovuttaa. Mutta sitten muistin Anelmalta lainaamani norsun ja norsujahan on viidakossa ;) Milläs muuten viidakon ykä ja tarzan olisi ratsastaneet? ;)

Tein enisin tämän, mutta jos tätä ei kelpuuteta viidakkomaisena niin sitten tuo alla oleva viimeistään ees vähän vastapainottaa. :)

Tää kortti pohja on tämänhetkisen magnolia haasteen pohjalla tehty, siittä kortti seuraavassa lisäyksessä sitten :)

Nosun taustalla oleva "pipari" reunainen on ihan oma piirtämäni, leikkaamani ja distressaamani, ja viivat myös :) En oma mitään semmoista stanssia jolla olisin voinut tehdä tuon. sama myös mankkuhaasteen kortissa, samalla "pohjalla" mutta hieman erinlainen, enempi siihen soveltuva,


Tässä kans kokeilin jo sitä "parempaa" väritys tekniikkaa mut nää eläimet ei oo kyll kauheen helppoja kohteita. Nää vaatii viel reilusti opettelua.

-Harjoitus tekee mestarin-


Ja sitten se "vastapainoittaja" kortti. Tässä ainakin pitäis jo olla viidakko teemaa kun on ihan viidakko eläimiä :) Alunperin olin tätä taustaa laittamassa tohon ylläolevaan mutta en halunnut leikellä tuota yhtään, sen verran lutunen tausta että jätin mielelläni sen yksinkertaiseksi kortiksi ja saa tuoda itse itseään esille sen liiemmin ehostamatta :)Noit cirkle it leimoja ois kyll ihana saada enempi. Nääkin olen saanut salaisista toiveista ja tuppaavat aina loppumaan kesken. :(

Mutta näillä mukana :)

-Miiuska