Meillä on kaks vauvaa jotka syövät piltti ruokia. Vanhempi syö harvemmin mutta anyway.. Meille kertyy hurjan paljon tyhjiä purkkeja. Päivittäin jopa 5purkkia. Ja nyt kun kierrätystä kannatetaan paljon niin oivalsin täss joku päivä takaperin kun tiskikonetta täyttelin ja tiskipytä oli taas täynnä tyhjiä purkkeja että niitähän voisi hyödyntää askartelutarvikkeiden säilytyksessä. Ja tänään niitä oli puhtaina sopiva määrä että sain osan lajiteltua purkkeihin ja viel pitää oottaa pari päivää että saan loputkin...Näitä voi pinota päällekkäin, laittaa vaikka laatikkoon yms.


(kuvassa on vain osa mitä tänään purkitin)

Käteväähän olisi jos vielä kansiin ja kylkeen laittaisi kyseiseisestä purkista kuvion jotta näkee "helpommin" missä on mitäkin mutta en raaski tuhlata noita kun suurimman osan olen saanut KK kavereiltani ja en omista kyseisiä stansseja tai leikkureita. Jos omistaisin ni noi purkithan olisi ihan täynnä ;)

Tässä eilen aloitin askartelupöytäni uudelleen laittamisen ja yritän nyt saada sen jotenkin järkevään malliin ettei se niin helposti aina menisi sotkuiseksi ja täydeksi kaaokseski. Mutta rojekti on vielä hyvin hyvin kesken.. Voisin iletä napata kuvan siittä sitten kun saan sen valmiiksi.. Joskus... :D

Mutta nyt takaisin tuohon viereisen pöydän ääreen ;)

Kiitos että kävit! Kommentteja on aina ihana saada!

Terkuin

-Miiuska

PS. Muistithan bloginamun? >Vielä on aikaa osallistua :)