Nyt nopsaa ennen nukkumaan menoa hieman päivittelen väkertelyjäni ja aloitan pari päivää sitten tehdylläni, Tilda kissalla :)

Kissa, joka on nyt tyttäreni lemppari kisu. Kisu seuraa lähestulkoon joka paikkaan. Päikyille ja yö unille mentäessä etenkin. Tyttö on muutoinkin n. vuoden iästä osannut sanoa kissa ja tykkää hirveästi kissoista. Meillä on kaksi kissaa ja hän ruokkii niitä meidän kanssa ja antaa niille kissan karkkeja :) Tytär kutsuu Tilda kissaa Tikkuksi. Tikku tulee Tikrusta. Hän sai 1v jouluaattona ison tikru pehmolelun ja hän on pitänyt sitä siittä asti unilelunaan. Se on hirmu tärkeä olla aina nukkumaan mentäeessä sängyssä tai muuten ei nukuta. Myös toinen kissoistamme on Tikru vaikkei nimensämukaisesti ole mitenkään tiikeri :D Tikru taas on tullut meille eläinsuojelusta ja se on meillä sijoituksessa ollut jo useita vuosia. Tikru on vähän niinkuin latz kissa mut vissiinkin vähemmän valkoista jalan ja mahan seudulla. Ja Tikru on tyttö. Niin no kerrotaan tässä samalla nyt toisesta kissastamme, Missusta. Missu on aika uusi tulokas meillä. Otimme sen tuossa viiem vuojen loppupuolella Tikrulle kaveriksi. Aiempi omistaja ei enää pystynyt pitämään sitä. Missu on myös mustavalkoinen mutta pitkäkarvainen. Missulla taas ei ole kauhean paljon valkoista. Pienet "hitler viikset" ja "sukat"+mahan alus on valkoisia. Missusta en ole tänne vielä saanut aikaiseksi laitettua kuvia mutta eiköhän joku päivä sitten :)

Noniin, ja sit tähän Tikkuun.. ja arvaattekin kuvista sitten miksi tätä kutsutaan myös tikkuksi ;)


Kuvassa on myös aiemmin tekemäni päärynä vierellä :) Ja nuo napit on nyt poissa. Kuopus meinasi heti syödä ne joten luovutin ja ompelin ne sitten heti kiinni ilman nappeja. Alkuperäisen suunnitelman mukaan oli noide värien kans tehdä joka toinen, mut mut..... siit o nii pitkä aika et oon viimek tehny mitää tommosta ni en ollenkaa muista miten ne reijät tehää ja mihi niin että ne meneeki sit oikein päin :D Vaikka oikeesti asia on tosi yksinkertainen :D Viikset on turvalliset. Ne on tehty tavan ompelulangasta mutta niin että ne ei lähde kuljeksimaan irti.

Tällä hetkellä urakan alla on Tilda lumiukko, Muuten kaikki on ok. mutta en saa sen takkia millään onnistumaan. Mutta jos sit huomenna katson uudelleen kun vanhempani tulee kyläilemään niin äidin kanssa sitten katson :) Eli äiti tekee ... ei suinkaa :D

Sitten kortti jonka tein tyttäreni kanssa. Meinasin että laittaisin tämän kk:n kukka haasteeseen mutta en usko tämän täyttävän kriteereitä vaikka tyttö tohon kukan piirsikin. Kukka kuva kun sisi tällä kertaa vaaditaan korttiin. Teen siis toisen kortin ja sillä sit sinne mukaan. Jälleen on myös kortissa oma tekemät kukkani. Nyt ne näkyy yllättävän hyvin tuossa. JA nuo "timanggit" olen laittanut yksitellen ihan ite :D

ja tässä teille kuva:


Kyll tyttö on taitava <3

Nyt on myös uranaalla lisää kukkia. Oon saanu jo useamman kymmenennen valmiiksi mutta vielä on jonkun verran odottamassa tuossa et saisin sit napattua kuvan niistä. Nyt on myös yksivärisiä, värillisiä kukkia tulossa ja mielestäni laatu on joka kerta vain parempi, joka kerta kun saan yhden tehtyä tiedän paremmin miten seuraavan teen ja sitä kautta taitoni kehittyy :) Eli tää mamma ei enää OSTA yhtään, siis OSTA YHTÄÄN kaupan ruusuja kun voin tehdä ne ihan itte, sano muut mitä sano :D On tuol jäljell noit mitä aiemmin sillon tilasin mut käytän ne sit sopivan tilanteen tullen. Oijjoij.. Mut nyt tää mamma taitanee hipsiä tonne vällyjen välii. Huomenna täytyy taas iha vähä siivoilla paikkoja kun sit ne vanhemmat tulee.

Palataanhan taas ja jätithän kommentin! :)

terkuin ja hyvän yön terkuin

Miiuska

Tää olikin tosi "nopsa päivitys....." :D