Ei uni oikee maita ku tuli taas illall nukuttua pitkät päikkärit..Joten päätin nyt sitten tulla katsomaan ja kokeilemaan tätä uutta vuodatusta ja ihan hyvin se näyttää sujuvan.. ainakin tähän mennessä :)

Nii se vaan muuttui vuos jälleen.. Ja edelleen pikkuisemme syntymää odottelemme, laskettu aikahan olikin silloin 29.12, viime vuonna Nauru Saas nähdä milloinka se sieltä oikein meinaa tulla.. Kovasti sitä jo täällä ooteltais.
Launataina meenkin sitten siihen yli aikais kontrolliin, et siel sit varmaan saan tietää et käynnistäväkkö millo jos ei itse halua omin avuin tulla tänne isoon maailmaan :)


Tosiaan.. joulu ja uus vuos meni kuin hujauksessa.. ja nytkin Tammikuuta kohta ollaan puoles välis, toisin se oli silloin pikku tyttönä kun kaikkea sai aina ootella nii hirmuisen kauan..
Uus vuos vietettiinkin sitten toisen veljeni ja hänen avokkinsa luona :) tokihan se meidän adhd vaippa peppu (juoksut menossa) Nellakin oli mukana :) Yöllä raketteja sitten ammuskeltiin tai minä pysyin hyvin kaukana niistä.. niinkuin joka vuosi, tai.. en ammu koskaan niitä isompia ( se jääköön miesten hommaksi ) ainoastaan ammun niitä.. ööh.. no niitä sellaisia :D roomalaisia? sellanen keppi josta lentää ain eri värisiä pallukoita
(ymmärsiköhän joku) Nauru

mut ei maar, ei se auta.. nukkumaan ois mentävä vaik ei väsytä.. koskaan tiiä milloin tää haluaa sitten syntyä niin voimiakin varmaan pitäisi olla :)

Mutta, mukavaa ja onnekasta uutta vuotta kaikille ja muistathan jättää muutaman sanasen kun käväset täällä :)