Moikka Moi!

Päätimme sunnuntaina että lähdemme seuraavana yönä ekstempore reissuun ja näinpä teimme- 5yöllä starttasi pihasta auto ja olimme perillä joskus 11 aikaa, torniossa siis. Välissä pysähtelimme kahvilla ja kemissä soittelimme eri hotelli vaihtoehtoja ja päädyimme tornion kaupungin hotelliin.


(kuva on otettu hotellista lähtöpäivänä)

Hyvä ja suht edullinen hotelli olikin, aamianinen oli runsas ja herkullinen :) Ainoo miinus oli että huoneessa oli turkasen kuuma- vessassa oli lattia lämmityskin päällä! näillä kesä helteillä :D n.92€ taisi olla huoneen hinta 2aikuiselle ja 2lapselle.

Kiretelimme ja kaartelimme lähinnä haaparannan puolella :) Paikka oli entuudestaan jo hyvin tuttu vuosien takaa kun siellä asuimme. On vain himpun verran muuttunut sitten 90luvun loppu puolen ;D


(rajalla)


(tornion kauppakeskus)


(netto, pikkuruinen kauppa, erittäin tuttu vuosien takaa)


(Ica Maxi, edullinen iso kauppa-vähän kuin prisma ja sittari suomessa)


(Coop extra, lähinnä ruokakauppa, tän tilalla oli ennen muistaakseni sellainen kauppa kuin Prix)


(Haaparannan kirkko, täälläkin pariin otteeseen tuli aikoinaan käytyä)


(coop ja ikea)


(sundsvalliin päin menevällä tien varrella sijaitsevia liikkeitä- samaisella on myös tuo Ica yms,)


(Ican vieressä, El Giganten /gigantti, Jysk ja jokin työvaate liike tms.)


(huono kuva mutta myös K rauta löytyy, saman tien varressa -)


(tääl tuli asuttua silloin. Netton suunnalla - Marielund)


(Puiden takana sijaitsee koulut joissa tuli muutama luokka käytyä)


(ratsastus talli jossa tuli käytyä ratsastamassa ja hoitamassa heppoja- tuosta edemmäs niin siell oli ennen sellainen kuin Kaninens hus mutta enpä tiiä onko enää. sillon siel oli pupuja,poni ja muita eläimiä joita pikku tytöt ja pojatkin taisi käydä hoitelemassa- itse mukaan lukien :) Aika äkänen polle vaan oli kun kerran taluttaessa otti ja puras olkapäästä :/ Tänne mennään het siittä nettolle päin kääntyvästä tiestä mutta vaan suoraan.)


Ja k.o tallin heppoja :)

Kävimme noiden lisäksi monessa muussakin paikassa- esim. tornion tex:issä (aika vastaava halpa hallille. Prismassa yms.)

Mukaan ruotsista tarttui paaaljon leipää mm vetekakka,lingonbröd yms. Kylmätuottaita ei tuota koska ei ois säilyneet kotiin asti. jotain ikeasta yms yms.

-----------------------

sitten lähdimme suomea kohti-kotiin. Kävimme ensin Kemissä Papan haudalla ja oulussa abc:llä syömässä. Zeppelinissä tuli myös käytyä mut olipa aika pettymys---


Taivastakin tuli kuvattua-


Sitten auringon lasku kuvia- Oikein harmittaa että en päässyt ottamaan kuvaa itse auringosta.JA shoppaluit(kortti tarvikkeet mitä mukaan löyty-


-Isot paperit tornion tiimarista 0,75kpl norm. 1,50 ja Onnea leimasin -50€ hinnalla (nää tarjoukset lähes joka tiimarissa)

-Kaksipuoliset teippi rullat ja noi "SORMUS" rinkulat 0,20€ norm. 1,50kpl tornion texIstä

-Ja noi höttöset oli zeppelinin tiimarista 0,10€ kpl norm 1€ kpl. Oisin voinu ostaa kyll enempiki :D

Sellasta! Kivaa oli :)

Mukavaa aurinkoista kesää kaikille lukijoilleni!

-Miiuska