Olimme tässä jokin v loppu sitten vanhempieni luona yötä ja äitini opetti minua tekemään nuita suodatinpussi ruusuja. Hän on itse jo jonkun aika tehnyt ja kateellisena vain kuolavaluen vierestä kahtellut. Nyt oli mahdollisuus minullakin kokeilla.

Äitini Neuvoi alusta loppuun vieressä kuina nämä syntyy ja tässä on oma ensimmäiseni.Lehdet jäi tekemättä kun ei keritty... Mutta ihan tyytyväinen olen, ensimmäiseeni :) mutta olihan mulla hyvä opettaja!

sitten taas jälleen olen "leikkinyt" kutistemuovilla.

Lainasin an:lta magnolian norsu leimasinta kun en millään sitä tahtonut mistään löytää. Ja tälläinen oli tarkoitus johon sitä tarvitsin:

Leimasin ja leimattuna kutistemuoville->


Leimasin, ja kolme valmiiksi kutistettua. Hassua että kun tuosta yhdestä leikkasin sen silleen "pilvimäiseksi" niin siittä tulikin tuollainen pitkulla :D (0,10€ antamassa osviittaa ko'osta) ->


Avaimenperä: ->


<- tuo ei viel ole ihan lopullinen. Siihen kai, huom kai.. tulee viel jotain :D mut kun tietäs et mitä, mitä mitä...

sitten kakku tsiipale äidin synttärille ;)tässä kakku alkutekijöissään..


kakun reunalla on leveä pitsinauha, ja siinä punainen nauha ja sitten takana rusetti. Kakku palan reuna on koristeltu yksitellen pienillä helmillä ja myös kanttinauha kiertää koko kakun. ja päällä magnolian norsu, sama kuin avaimenperässä.


Ja lisää kaikkee olis toss pöydäll oottelemas kuvaamista.. mut tässä nyt taas vähäsen :)

-Miiuska