Pitkästä aikaa bingon haasteessa mukana. Kuten haasteen nimikin kertoo niin kyseessähän oli bingo ruudukko ja tälläinen olisi tällä kertaa:

Ja "sain" alariviltä kolme. Punainen, 3leimasinta ja valkoinen.

Tykkäsin tästä haasteesta, ja kortti kehittyi mielestäni aika hyvin tehdessä. Ennen kortin tekoa haaveilin taas muiden kortteja ja sitä kuinka upeita ne on ja taidokkaasti väritetty. ja jostain syystä itte taas ryssin ton värityksen. en oikeastaan edes panostanut, myönnettäköön. Pitäis varmaan alkaa katsella urakalla noita opetusvideoita yms ja alkaa harjoitella. Mielelläni kuitenkin kehittyisinkin enkä vain junnaisi paikallaan.. Mut vuosihan tässä on vasta tätä harrastettu ja kukaan ei ole seppä syntyessään.

Mutta se kortti ;)

 

3leimaa - lahjapaketti,istuva nalle ja seisova kukka nalle on kaikki erikseen leimattu. Tekniikalla niin että ensin lahjapaketti sitten leimasin lahjapaketin vielä myös sellaiselle tarralliselle muistilapulle ja leikkasin tarkalleen irti ja laitoin sen leimatun lahjapaketin päälle. sitten leimasin istuvan nallukan siihen ja sille sama, eli se myös uudelleen ja sit siihen päälle. Sit leimasin lopuksi vielä ton seisovan ja näin ollen sain yhtenäisen. (OHJE)

punainen ja valkoinen löytyykin sitten aika monesta kohtaa :D

Nauhojen laitto olikin ihan uus asia mulle, siis tuolla tavalla.. :) ne ei meekkään ihan kauttaaltaan vaan jääkin tohon toiseen jo ;)

Nallukan kukassa on lisänä timanggi :)

Ja tälläpäs siis mukana :) 

Jos jollain ois tosiaan jotain yyber hyvää ohje videoo/blogi ohjetta noill promarkereill värittämisestä niin saa mielellään nakata mua sellaisella. :) Tackar!

Ja nyt Bonnie Tyler - I Need A Hero:ta kuunnellen jatkamaan mankku haasteen parissa :)