(kuvassa on tulppaanit jotka äiti toi viime viikon perjantaina ja ihme kyllä vieläkin kukoistaa kauniina.. :) )

Moikka moi taas! ja oij että osaa olla ihana ilma! aurinko paistaa porottaa :)Ja minä istun koneella.. :D

Mutta pakkohan minun on, eihän tätä blogia muuten kukaan päivittelis.. Ja nyt onkin ihan mukavasti päivitttävää kun on viime aikoina tullut taas tehtyä vaikka mitä.

Ja nyt, aloitetaan TILDAILUSTA:


Tilda lumiukon sain tuossa eilen valmiiksi, VIHDOIN! oonhan sitä tehnytkin torstaista asti :D En millään saanut sen takkia onnistumaan ja odotin että vanhempani tulevat kylään perjantaina jotta äiti auttaa sen kanssa.. Sitten tein housut ja niistäkin meinasi tulla hame kun en ihan het sitä ohjetta sisäistänyt, joten minun nykyinen paraskaverini RATKOJA oli apuna käskystä :D ja niistä tuli housut. Ihan tyytyväinen olen :) Vartalo on vanhasta tyynyliinasta ja vaate vanhasta pussilakanasta (nämä kirpparilta) 

Ja sitten tänään valmistunut Tilda: Amalia (nro.1)

"Amalia" on apuna keittiön askareissa. Amalian hiukset ovat pumpulista, kirjaimellisesti ;) Olen muutoin tyytyväinen mutta nenä ei mennty niinkuin piti.. jonka tähden nenä on aika olematon/terävä mutta jokaisellahan meistä on ihan erinlaiset nenät. Tokko löytyy toista samanlaista. Amalia on tyynyliinasta myös, Mekko on sohvantyynyn tyynynpäällisestä ja essu on pussilakanasta jossa oli jo valmiina nuo sydämmet, ja tasku samaa kuin mekko. Nämä kaikki mitä tässä käytin niin sain äidiltäni kirppis tuontina viime v-loppuna :) Kiitos :) Niin ja Amaliallahan on kummallakin puolella rusetit ja nämä rusetit on tehty samalla tavalla kuin kortteihinikin olen tehnyt ...

Hmm, jotain puuttuu...? *Amalia mietiskelee*

Nyt tiedän.. Essu!


Noin :) Amalia istuu tällä hetkellä liesituulettimen päällä mutta luulenpa että hän istuu mielummin ikkunan luona. Varmaan tulisi aika hikiset paikat siinä liesituulettimen päällä kun ruoan savu ja höyry tulee hameen alle :D

Ja sitten, eilinen herkku mitä EI olisi pitänyt tehdä... oijjoij... Oon jo kauan aikaa halunnut kokeilla tehdä mud cakea eli mutakakkua ja olen myös halunnut maistaa sitä ja nyt eilen sitten päätin tehdä. Otin ohjeen kotkokki sivulta, Guntta nimiseltä käyttäjältä. Hällä oli ohje johon ei tullut suklaata ja ihme kyll leivinjauhetta. Tosi helppo oli tehdä ja älyn hyvää! Mieskin jopa söi koko ajan sitä vaikka ei muuten moisista välitä... Mikähän siihen on tullut?! :D 


Aika pitkälti sellainen ohje et yleensä nämä ainekset löytyy kaapista. Muissa ohjeissa vaadittiin kaikke mahdollista...

300 gr  sulatettua margariinia

4 kpl  kananmunia

3 dl   sokeria

3 dl   vehnäjauhoja

5 rkl   kaakaojauhoja

2 tl   VANILJASOKERIA (itse käytin vaniliiiiini sokeria)

Vatkaa kananmunat että sokeri. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen. Lopuksi sulatettu margariini.

Laita taikina isoon piirakkavuokaan ja paista 150 asteessa noin 30 minuttia. Piirakan kuulu olla kostea.

Maistuu parhaiten lämpimänä jäätelön kanssa." Itse söimme ilman jäätelöö ja luulenpa et on parempaa jopa ilman jätskiä :D Mut jokaisella on oma mieltymyksensä.

Voitte muuten uskoa että oli VARMASTI kaloripommi ;D  Mut nyt loppu herkuttelu ja aloitan vihdoin kunnolla laihdutuksen! (pari päivää sit tein porkkanasämpylöi ja pullaa..:D )

Hmm.. niin ja sitten vielä olen tehnyt niitä kukkasia,ruusuisia.. Ja tässäpä osa teille nähtäväksi. Tällä kertaa hyvin värillisiä :) Kaikista en ole nuita reunoja värjännyt koska värjän sit sitä mukaan kun tarvitsen :) Tyytyväinen olen. Nyt täll hetkell on valmistumassa valkoisia iso määrä :)

Kuvassa on n. 80-100kpl. En oo tarkkaa määrää laskenut.

'

Ja sit pari korttia...

tämän pohja oli alunperin toisenlainen. tää oli menossa p*skikseen mutta en tykännyt siittä ja revin suurinpiirtein kaiken irti ja tein uudelleen..kukka on omalla stassillani tehty ja punaislla distressillä väritetty reunoja.


tää oli jonkun sortin kokeilu :D ihan ok, menettelee...


ja sitten tällänen pikkuinen kortti...ajankuluksi tein.


tämmöstä täll kertaa,..

HYVÄÄÄ NAISTEN PÄIVÄÄ KAIKILLE NAISILLE JA MUKAVAA LASKIAISTIISTAITA!

Terkuin

Miiuska