Ihanaa olla kotona :) Reissattiin tossa pari päivää. Oltiin la-su mun vanhempien luona ja su-ti appivanhempien luona. Eli tänään toss pari h sitten kotiuduttiin :)

Ensin laitan äitienpäiväkortit jotka tein äidilleni:


-Kortin takakansi...


ja toinen korttia, lapsilta

Tässä kokeilin ekan kerran tätä päällekkäin leimausta. ja mukavaa vaihtelua toi :)


kortti takaa..


Ja sitten kävin tänään hieman "shoppailemassa" uudessa palokan sinellissä :))))

Papereita,leimasin, nauhoja ja muutama ruusunen


leimasin:

Papermania:n Stawberry Swirl
*************************************************************************************************************

Lauantaina kävimme uudessa palokan sittarissa ja siel oli hunksin pojat (ainakin se vaalea lyhyttukkainen,hoikka mies joka salkkareissakin näytteli. ei ossi ;D ) jakamassa äitienpäivän kunniaksi niitä suukkoja, niitä sellaisia suklaisia jossa on sitä vaahtoa sisällä. Millä nimellä ne nykyään oon liikkeellä? kun se aiemman etuliitteen käyttö on nyt kiellettyä..

No anyway.. tässäpä kuva kuinka käy kun tyttäreni 2 ja puoli v sai sellaisen syödä ihan itse :D (vieressä poikani 1 ja puoli v :) )*Njam* :D

Äitienpäiväkakuksi äitini teki tälläisen, minä leikkasin banskut :) Voin vain kuulkaa kertoa että toi oli aivan ihanaa. Ihan varmasti tehdään tuota kuun lopussa äitini jam inun synttäreille :) (tai siis mullahan on 1päivä ;D )Näihin herkullisiin kuviin sitten lopettelenkin :)

Palataanhan taas ja olisi kiva jos jättäisit edes puumerkit käytyäsi.. kovin on ollut hiljaista täällä viime aikoina.. :/

- Miiuska