Eilen illalla istahdin pöytäni ääreen ja miten tovin mitä teen.. Aloin tekemään kk:n seuraavaa tekniikkakymppiä mutta se jäi kuitenkin kesken. Kerkesin muotoilla, taitella sen mutta sitten inspiraatio katosi..

Katosi kukkiin.. Ostin joku aika sitten sen stanssin jolla saa monenlaisia kukkia. Olen hyvin hyvin vähän käyttänyt sitä koska en oikein tykkää niistä valmistuvista kukista. Mutta eilen nappasin sen samaisen lävistäjän mitä nyt olen paljon käyttänyt ja stanssin viereeni BS:än kera ja aloin hommiin. Tälläisia valmistui...

eli tässä oleva stanssi: 

Käytin siis ihan kaiken mitä siittä stanssista vain irtoo ;)

Seuraavaksi otin urakakseni tehdä uusimpaan kk:n ilmaiseksi haasteeseen korttia joka tällä kertaa oli kierrätys eli kaikki pitäisi olla kierrätettyä. Otin palan kovaa pahvia. (tullut joskus jossain olen nakannut pöydelleni odottomaan jos jotain saisin kehiteltyä siittä) ja aloin leikata sitä kortin malliin. 12,7*12,7cm, neliömalliseksi. Mutta mutta, se oli aivan liian kovaa ja murtui kun vähän vääntelin kokeeksi. Siispä niille piti keksiä jotain muuta.. ensin nappasin distressin (YLLÄRI!) käteen ja kävin palojen reunat läpi. sitten hetken vain istuin..ja istuin... ja otin samaisen leimasimen käyttöön jota käytin yhdessä korteissani tässä joku päivä sitten ja kävin reunat läpi. Sitten otin leimakuvia ja asettelin niitä niien päälle, arkitsin tekeväni taulut. Juu, ja sit otin viel mietelauseita niien leimakvuien lisäks. Mut sit tuli fiilis et ne leimakuvat olisi liikaa ja otin ne pois. Ja tässä lopputulos:


Nämä ovat nyt alakerrassa seinällä.. :)
"Tärkeintä elämässä ei ole se, että näemme sen, mitä on jossakin kaukana, vaan se, että teemme sen, mikä on suoraan edessä."


"ihminen ei ole koskaan niin onnellinen tai onneton kuin hän itse luulee."


"onni ei tule etsien, vaan eläen"


"Älä täytä elämääsi pelkillä vuosilla, täytä vuodet elämällä!


Hirmu huonosti sain nuo kuvattua. Ois kai pitänyt kuvata ne omalla pöydälläni ni olis näkyny paremmin. hmh hmh...

Mut joo ihan on ok taulut :) Mieskään ei repiny niitä seinältä, tai sit hää ei uskaltanu :D hih ..

Mut nyt p*skishaastetta kattelemaan.. jos sen ees sais loppuun asti tehtyä :)

-Miiuska