Lisäilen nää nyt tähän nopsaan sen enempää selittelemättä(kipeänä olen, niin en jaksa) ennen nukkumaan menoa..Leipomuksia joita silloin väkertelin yhden illan aika...

Tippaleivät SIIS LUSIKKALEIVÄT (kiitos riikka) (ohje on peräisin vanhasta yläasteen kotitalous kirjasta)


omenapiiras (ohje on vanhalta tutultani,tämä on hioeman erinlaisempaa kuin normi omenapiiras.. kosteampaa?)


Kinkkurullat, toinen valkosipulilla ja toinen ilman. Njam njam... :)

Nää on aivan mahtavia! jos joku on kiinnostunut niin nakkaa sähköpostilla tai laita alle viestiä mailin kera ni laitan sulle ohjeen.. nyt en sitä jaksa alkaa tähän laittamaan :) (ja kyseessä ei siis ole minun oma ohjeeni vaan ihan yleinen)

Nää menee sekä lämpiminä että kylminä :)


Kakku (täyte normi lettuhillo,banaani, kermavaahto täyte) Kyseessä oli siis 1v pojan ja 2v tytön ni siksi tuollaisella kermavaahto värjäys ratkaisulla. Tytöllä oli 14.1 ja pojalla 22.1 synttärit ja yhteis synttärit vietettiin 15.1 sukulaisten kesken :)


ja sitten kaupan tavaraa :D nämä olen vain nätisti latonut lautaselle. tässä sisi rainbowin suolakeksejä ja sitten jotain halpa jaffa keksejä..nimeä en nyt muista mut anyway.


ja sit koko "tarjoilu" pöytä kokonaisuudessaan....(kakku puuttuu +pöydällä on lisänä anopin tekemää kuivakakkua ja sitten on kahvimaitona Valion punaista maitoa kun esikoisen kummi sattuu omistamaan maatilan josta lähtee valiolle maitoa :D)mut tässäpä nämä nyt vihdoinkin... eihän tulltu vesi kielelle? Itsellä ainakin alkoi mahassa kurnia :D

Suuri kiitos vanhemmilleni kaikesta avusta jonka saimme!

terkuin

Miiuska