Tämmöisellä tälläkertaa, tämmöiseen P*skis haasteeseen:

aihe:

"
ITSETEHTYJÄ KORISTEITA!

Tällä viikolla p*skarrellaan siis kortteihin koristeet itse. Kaikenlaiset koristukset kelpaavat, kunhan ainakin osa on kokonaan itse tehty.
Ja haluamme siis nähdä linkitettynä valmiita töitä, ei vain pelkkiä koristeita!

"

Joten kuten aiemmista postauksistani huomaat ni tein tähän haasteeseen itse kukat, ja tein niitä sen verran että tulen käyttämään niitä myös tulevissa korteissa ja jahka nyt taas saan aikaa niin valmistan niitä enämpi varastoon :)

Mutta tosiaan, puna/valko ja virheä/ruskea kukilla osallistutaan, dino/virheä aiheisen kortin kera :)

tässäpä teille kuvia :) (kyseisen leimakuvan olen joskus kauan sitten saanut KK:n salaisista toiveista/vaihdostatämmöinen siis tälläkertaa :)

Tänään myös aiemmin illalla kokeilin ompelukonetta jonka sain tossa jokunen päivä sitten äidiltä lainaan (mukana hirrrrveesti kankaita ja paloja, nii ja lankaa :D ) Sain aikaiseksi jotakin, toki pariin otteeseen soittelin äidille et miks tää ny tekee sitä ja tota ja tätä.. jokunen aika kun olen viimeksi ompelukoneeseen koskenut :) Mutta, lopulta kuitenkin jotain tuli, en vielä paljasta mitä.. ei mitään suurta tai ihmeellistä mutta laitan sit kuvaa kun saan sen valmiiksi, jos saan.. :) Sen näkee sit huomenna? Ylihuomenna? ens viikolla? kuukauden,puolen vuojen,vuoden päästä? :D Sit jos pääsis niit tildoi kokeileen :)

Mutta ei maar, kai se ois sanottava kutti natti,ja tyynyyn patti...  ;)

Hyytävin terkuin (-29.4)

Miiuska