Moikka!


Tällä viikolla olen "saanut" monenlaisia uutuuksia, tai siis ne ovat minulle uusia mutta muuten käytettyjä. Ensin tuli postikustilta

6kpl mankku leimasimia (6kpl/31kpl)

Ja ne näyttävät tältä:Ja sitten ostin tutultani tarvikkeita ja tässäpä nämä: (On myös papruja yms pientä mutta ovat vielä autossa, niistä kuvaa sit joskus toiste)Sydänleikkuri, leimasinmuste (Onko tää hyvä promarkereille?), leimasintenpuhdistus aine (kunka tarkalleen ottaen tätä käytetään?) Chalksit, ja Joulutervehdys leimasin.

Ja sit mukana oli myös kaksi erikokoista akryylilevyä. Näitä mulla ei aiemmin ole ollut vaan olen ihan omilla välineillä (muovisilla korurasioilla,korvisten rasia kannella tms.) leimannut ja aina jälki ei ole ollut parasta mutta nyt nää kun sain niin onnistuu paljon paremmin :) Suosittelen! Mukana oli myös kaksi ihastuttavaa mankkua. Tuo jolla on tuo tähti tikku kädessä niin minullahan on joulun ajoilta ostettuna sellainen pikkuruinen versio tuosta, kiva kun on nyt sit isompikin :)


Leimattuna ja väritettynä. Noit chalkseja piti saada kokeilla ja on muuten kieltämättä aika kivoja :)) Eli siis noilla on väritetty tuo sammakkoa pussaava mankku :)


********************************************************************

Leivoin myös loppuviikosta. Leipää ja korvapuusteja.

Leipää ja puusteja veimme vanhemmilleni ja leipää veimme myös appivanhemmilleni...

4kpl "limppuja" (2 taikinaa) (valmiiksi jo pussitettuna)

Ja puustit... Ei tässä suinkaan kaikki ole ;)

Ja sitten tein myös yhden tildan lisää joka matkasi vanhempieni luo puustien ja leipien mukana :)

Joku taisi napata yhden pullista? ;D...

Ja sitten pikkuisista mussukoistanikin kuvia..

Isabella 2v 3kk

Veeti 1v 3kk (+Isabella)

Mukaava ja aurinkoista sunnuntaita!

Terkuin

Miiuska