Päätin eilen napata kuvat kaikista kukistani ja laittaa teille tänne näytille. Tälläisia hoivailen..

Korkeat kukat olivat jo täällä kun muutimme tähän., eli ovat vuokranantajan omia ja suostuimme pitämään niistä mahdollisuuksien mukaan huolta :) nuo yks vartiset on olleet nuupallaan siittä asti kun tähän muutimme. Oli kukat olleet ilman vettä jonkun aikaa..

(==Pelastetut tarkoittaa sitä että ovat olleet alessa ja ovat olleet jo puoli kuolleita==)

Yläkerrassa sijaitsevat korkeat kukat(tietäiskö joku näiden nimet?):Ja samat alakerrasta(tietäiskö joku näiden nimet):Kukkapöydältä ja muualta...

Chili, ihan siemenestä asti kasvatettu. tällä hetkellä siinä on jo pienet nuput :)


Kahvipensas, coffea arabica. Ostin tämän veljekset keskiseltä jokin aika sitten ja vasta ihan pari päivää sitten tajusin mikä tämä on. ja nyt pitäis saada tuo elpymään :)kaktus (joulukaktus? Mikä on oikea nimi?..?) Sain tämän äidiltä viime jouluna ja siittä laittelinki kuvia. kukinnasta :) Hassua vain että tämä samainen kukki myös pääsiäisenä jolloin se teki noita uusia "lehti alkuja" myös.


Tämän nimeä en sit tiedäkkään. Tämän saimme Minimanista hyvityksenä vuosia sitten kun valitimme sieltä ostamastamme traakki puusta. Puu kuoli miltein heti ostettua ja syyksi selvisi se että juurikko oli täynnä pieniä ötököitä.


Tämänkää nimeä en muista mutta äidiltä lähtösin, oksista. lisäsin vielä kuvan oton jälkeen pari jotka oli vielä juurtumassa.


Jukkapalmu, tän jukan elämä onkin ollut hieman sekava. Ostimme sen Lildistä jokunen vuos sitten. 4v sitten? Silloin sen varteen ilmesty paljon uusia alkuja mutta ne kuolivat yhtä äkkiä. katosi.. jonkun aikaa se jakso kukoistaa mutta sitten se nuuntu, alko kellastuttaa lehtiä jne. nyt näyttäis siltä että se olis taas hieman virkistynyt. Muuttokin rasitti jonkun verran sitä..isompi ruukku olis varmaan jo tarpeen sille? :D Vois auttaa?


Traakkipuu tämän saimme myös hyvityksenä' edellisestä traakkipuusta. tää kyll kukoistas ain välill mut kissan penteleet syö aina nuo ala lehdet.


En tiedä nimeä: tän pelastin monta vuotta sitten veljekset keskiseltä. sillon se puotti lähes kaikki lehdet ja voi huonosti. nyt se kukoistaa :) Nimeä en vain tiedä. joku puu tuo on.


yllä olevan lehdet:


Kissus. tämäkin äidiltä lähtösinTämänkään nimestä ei oo tietoo. tuurista/veljekset keskiseltä tämäkin pelastettu.


Kiinanruusu. Sain tän +4muuta oksaa viime vuonna. Ja tää oli ainoo joka selvis hengissä ja kukoistaa.Granaattiomena, äidiltä saatu :)


Apila? Äidiltä myös saatu. Piti vähän sitoa sitä kun rönsyili niin mukavasti :D


:) tämmösiä mä kans hoitelen noiden pikku huppanoiden lisäks..

-Miiuska