Graaauh.. hiiiohoi!


Pieni merimiespoika Nipsu asuu kaukaisella saaristolla etelässä. Nipsu on 7vuotias pieni poika joka haluaisi olla merimies ja seikkalla merellä omalla laivallaan miehistönsä kanssa..


Eräänä iltana pikkumerimies Nipsu löysi vanhempiensa kaapin perukoilta kesken piilos leikin, kartan. Kartta oli vanha ja kulunut. Kartassa oli merkintä Nipsun kodin sijainnista ruksilla, ja aarteen sijaintikin..


Pikkumerimies päätti salaa alkaa tutkia aarteen sijaintia parhaitten lelu kavereittensa nalle nallukan ja papu papukaijansa kanssa. Samaisena iltana- Nipsun oli aika mennä nukkumaan ja Nipsun äiti tuli peittelemään Nipsua. Nipsu teeskenteli nallukan ja papun kanssa nukkuvansa jo ja äiti lähti huoneesta hiljaa sulkien valot ja laittaen Nipsun huoneen oven kiinni. samassa Nipsu nousi ylös ja puki päälleen, laittoi nallukalle ja papullekkin lämmintä päälle ja lähti pienelle seikkailu matkalle yöhön hämärään mukanaan vanha kartta.. Matkalla Nipsu törmää moniin uusiin tuttavuuksiin ja saa ko'ottua miehistön jonka avulla hän pääsee katsomaan mikä tuo salaperäinen aarre on.kartan saa levitettyä auki :)kortti sisältä:


Takaa:Kartta on oma piirtämäni, tekemäni.

(Näin teet kartan, Ohje :) )

Piirsin:


Väritin:


revin,


ja vääntelin,kääntelin taittelin ja ruskealla distressillä viimeistelin. :)


Ja näihin merimies tunnelmiin vielä hiven tyttöäkin ;) pinkkiä,punaista,perhosia ja kimalletta :)


Terkuin Miiuska :)