Moikka! 

Tääl sataa lunta ja on todella kehno keli.. aateltii aamull et ois vaunuillen menty kaupoille mut se jäi nyt vain ajatusten tasolle koska noilla meidän tupliksilla on hankala päästä eteenpäin lössölumessa. Mut sen puolesta sitten lasten ollessa päikyille tein mankku haasteeseen kortit, et sain sentään jotain aikaiseksikin sill välin :)

JA tällä kertaa oli pohja joka näyttää tältä:


Otin varaslähdön pääsisäiskorttien teossa. Peräti kaksi :) Tein tuolla samaisella pohjalla muokaten sitä mutta kuitenkin pysyen tuossa jotakuinkin. Pidän tuosta aika paljon vaikka aluksi tuntui että tää tulee olemaan vaikea :)

Tässäpä eka:

Jällen löytyy omatekoinen ruusu. Myöskin "narssiseja" ruusun viereltä. Myöskin keltaisella pohjalle olevat narssissit olen leimannut ja värittänyt itse.

Pakko rehellisesti myöntää mut en ollenkaa tiiä et esittääkö tuo mankku kuva syksyä? Mut noiden tipusten/linnkunpoikasten puolesta mielestäni se sopi aika hyvn pääsiäiseen :)


Ja sitten toinen:

Tästä pidän enämpi kuin tuosta ekasta mut ihan tyytyväinen olen tuohon ekaankin. Tässä on myös jälleen oma ruusuni mukana.

 

Doddi... Huomasittekos uuden pohjan? Just niin munlainen :D

mut nyt.......

Palataanhan taas!

terkuin

Miiuska