Niin sitten joskus parin kk:n päästä? Lunta taas tuli lisää maahan vaikka pari päivää sitten oli ihan sulat tiet, vhoij..

Täss pari viikkoo sitten aloitinkin etätyönä myymään Avonin tuotteita :) naispuolisilta sukulaisilta tulikin tilauksia muutama.. josko seuraavaan kamppanjaan sais sitten jo ihan vieraidenkin tilauksia.

..Eilen oltiinkin porukalla syömässä tortilloja vanhimman isoveljeni luona. Kaikki tekivät "perinteiseen" tapaan omat tortilla kastikkeensa ja toi osan tarvittavista täytteistä ja sitten sai maistella toisten tekemiä kastikkeita ja nautiskella :) Oli muuten hyvää, ja kyll tuli masukin täyteen.

Mutta, kesken syönnin huomasin että hampaastani oli lohjennut pala.. Ei auta muu kuin täss joku päivä uskaltautua hamppi lääkäriin. Itku

Ens v-loppuna oliskin sitten tarkoitus lähteä tuonne etelämmäksi käymään miehen siskon perheen luona, varmaan yö/kaks siel ollaan.. pitää nyt katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Isabellallakin taas ollut lievää flunssaa ni tiiä sitten paheneeko vai joko vihdoin paranisi.

..Lisäilin tässä tuonne makeat&suolaiset, karhula ja muita väkerryksiä kansioihin lisää juttuja.. käyppäs katsomassa Kieli ulkona.. kommenttiakin saa jättää ;)

(kesää odotellessa. Kuva otettu appivanhempien pihalta)