Pitkästä aikaa jälleen arkkikaupan haasteeseen mukaan :)

haasteena oli luonnos, ja luonnos näyttänee tältä:


Tovin sai miettiä että mitä kummaa keksin.. Kuitenkin toihan on oikeesti hirmu helppo pohja mut sit ei kuitenkaan. Päätin näin hikoillen kokeilla tämmöistä.. mittasin noiden neliöiden mitat oman korttipohjani mukaan mieluisiksi. Oma pohjani on siis yleensä aina 14*14cm joten laskin ison neliön tuon mukaan 12*12cm ja sen sitten jaoin 3:lla.. ja montakos kertaa 3 menee 12?

...

..

.

no höh, 4 kertaa (laskin tota ties kui kaua... minä ja miun matikkapääni, pyh .. )

Eli, yhden pienen ruudun koko on 4*4cm.

sitten pohdin jotain mitä laitan noihin ruutuihin.. mitähän?.. Kuuma on, hiki vuotaa ja entisestään vielä kuumutta lisää se että lamppu joka on pöytäni yllä, suoraan kasvojeni vieressä lämpenee :D (ei tääl kyll helteit oo parii viikkoo näkyny.. sateita vain..)

No joo, päätin käyttää viimeks saamaani/ostamani leimaa: näin juhannuksena keskellä kesää..

TALVIKUVA, Jonka tein jouluiseksi, väreineen :)


Pahlta tuntu laittaa sakset tota vasten.. kun ei ollenkaan tiennyt mikä lopputulos on. Meni aikansa kuitenkin tuohon värittemiseen ja mitatkin olin jo takapuolelle laittanut. Nyt ei sais mikään mennä pieleen!

Sitten mittasin kortista keskikohdan, merkkasin keskikohdan, pisteen joka suuntaan 2cm. ja näin ollen sain ekan palan, keskimmäisen palan korttiin ja siittä hiljakseen kaikki muutkin,loput. varovasti mutta varmasti! :DTämmönen :) Oon aika suht tyytyväinen. Yllättävän hyvin onnistu ja ei paljonkaan ole heittoa noissa väleissä. Pelkäsin että takuulla menee joku pala ihan vinoo tai pahimmas tapaukses nurin kurin


Mitäkö olisin tehnyt toisin, olisin voinut tehdä.... Luulenpa että ehkä teilläkin pistää silmään tuo että mankku tytön naama halkee ehkä vähän väärästä kohtaa. mut ei voi mitää. on toi ihan hyvä noinki :)

Sit ois KK:n Liisaxin ylläpitämä ilmatteeks haaste.

ja siel on tällänen haaste:

Liisaa kopioiden:

"

 

Tee siis korttisi

 

 

KIERRÄTYSMATERIAALEISTA!

 

 

Stansseja ja leikkureita yms saa käyttää, mutta kaikki materiaali tulee olla

 

 

kierrätettyä, myös korttipohjan materiaali.

 

 

Liima ja teippi toki uutta.. :D

 

Mustetta saa käyttää, leimata saa (kunhan leimauksen pohja on kierrätettyä), mutta ei tehdä korttia muista ns. mössöistä ja tököteistä) :) "


ja työtä käskettyä ryhdyin penkomaan kaappeja yms. ja tässä jotain materiaaleista jota käytin...

-Multasormen mainos lehti.

-Veron kuori

-pahvia

-kirjekuori (käytetty) <-itse asiassa tuossa saapui kk.sta voimmatamni kars:in leimasinsetti

-oli toss pari tollast vaatteessa olevaa lappusta mut en sit tarvinnukkaa...


Ensin leikkasin tuosta kirjekuoresta korttipohjan.


Sitten kaksipuolisella teipillä kiinnitin toisen puolen korttipohjasta pahviin ja leikkasin sen irti. ja saman tein toiselle puolelle.sitten nappasin veron kuoren ja käytin sitä kuoren sisäpuolta taustana takana että edessä.


Käytin edessä kaksi mutta toisen käänsin niin että valkoinen puoli tuli eteen.


takaa:


Ja sitten nappasin multasormi lehden ja kaksipuolista teippiä,sakset ja kukka leikkurin:

Lehden sivureunoista leikkelin kukkasia....kahden värisiä..


sitten leikkasin, YLLÄRI pylläri Magnolia (olikohan pensas?)puun kukan kuvan samaisesta lehdestä, asetin sen keskelle valkoista "päällistä" (joka siis oli siittä vero kuoresta) ja sitten kaksipuolisen teipin kera aloin liittää kukkasia ympäri ämpäri.. ja sitten viimeiseksi tuo kissa patsaan kuva samasta lehdestä(tollanen ois muuten todella ihana saada itsellekki.. hih.. ) Ja sitten vielä 3d tarralla lisää kukkia pinnalle korostamaan.

Ihan kiva :D

Mut nyt nukkumaan :D iski taas joku selitys pälpätys pölpötys tauti :D unihöperyys... täytys oikeesti alkaa menee aiemmin nukkumaan. muttakun korttien teko hävittää ajan tajunnan.

Joo mut NAT NAT ! :)

-Miiuska