Nyt on muutettu mutta viel on suurin osa tavaroista purkamatta. Keittiössä näytti tältä viel pari päivä sitten:

Mutta onneks tuo kasa on nyt vihdoin purettu. Mutta autotallissa olisi vielä ties kui monta säkkiä odottamassa purkajaansa ja muutenkin sieltä täältä löytyy aina jotain. Mitä tulee kortteiluun niin nyt n.viikkoon en ole tehnyt yhden yhtä koska tarvikkeet ovat pakattuina vielä, nii in VIELÄ! Mies laitto tietokoneen tähän mun pöydälle kun päätimme jättää vanhan sinne edelliseen (roskikseen) Ja et hommaamme sitten uuden ja pienemmän mutta emme ole sitä vielä kerenneet.. :/ Mutta niin, maanantaina kun kävimme edellisellä asunnolla oli siellä postista tullut nouto lappunen, oijvoij.. Olin täss joku aika sitten voittanut Kitin arvonnassa ja se meinasi mennä ihan ohi :) No juu, kun olimme silloin maanantaina pakattu auto niin lähdimme heti postiin ja kuis ollakkaan onnekseni posti oli TÄYNNÄ! siel oli hirveesti ihmisiä ja mun oli pakko hakea se paketti nyt mukaan.. Joku ihana ihminen antoi oman vuoronmeronsa minulle kun olin ottamassa omaani ja pääsin n.10ihmisen edelle muta kuitenkin jouduin odottamaan melkein puolituntia. Mutta oli se sen arvoista! Katsokaa mitä ihanaa siellä paketissa oli!! Oli kyllä tämä mamma ihan lumoutunut avatessaan sen!

 Kortti ja Karkkia, karkit oli tosin jo melkein syöty kun kuvaa aloin ottamaan ;D Ja eihän nää ihanuudet viel tähän lopu.. Meinaan tiistaina oli postimies tuonut laatikkoon toisen aivan ihanan kuoren, meinaan voitin myös Tanjan arvonnassa :) Kyll miull o ollu onnea nyt oikein kunnolla! Ja tälläinen ihanuus tuli Tanjalta

Just aattelin täss joku aika taaksepäi et voi ku olis tota paperinarua kun löysin paperinaru kukka ohjeen, ja nyt sitä on :)


Aivan ihania ovat kaikki! Kiitos hurjan paljon Kiti ja Tanja!

Ja nyt jos menis taas jatkamaan hommia...

Kiitos että taas kävit :) Ja kiitos myös uusille kävijöille. Tiesitkös bloginamustani? Se päättyy huomenna ;)

Terkuin

Miiuska