Saatiin just kasaan Ikean expedit:in hyllykkö jonka mieheni kävi tänään ostamassa, käytettynä :) Kierrätystä kierrätystä ;)

No joo- tosiaan, nyt on tilaa, ehkä liikaaki... ehkäpä ihan hyvä ;) nyt on syy shoppailla kun taas lompakko jossain vaiheessa antaa taas myöten :D

entinen askartelutilani -


Mut tosiaan tässäpä minun nykyinen askartelutilani. Huom huom- pöytää en olen vielä kerennyt järjestämään loppuun joten tavarat on vielä aika hujan hajan ja ei ole omilla paikoillaan :) mut lähinnä tuota kokonaisuutta, tilaa... halusin näyttää :)

3.2 sain pöydän- kyseessä siis Ikean vanhaa mallistoa oleva Mikael pöytä jos jotakuta kiinnostaa :) pöydässä on itsessään rutkasti lehti/kirja telineitä ja yksi magneetti seinä-


4.2 sain jo himppu tavaroita levälleen pöydälle :) ja vähän hahmottuu millanen pöytä on siis kyseessä.


JA tänään tuossa hetki sitten laittelin lisää ja järjestelin kun toi ikean hyllykin saatiin paikoilleen :)noi kansiot/mapit mitä lie- on myös Ikeasta, olikohan 1,50€ /5kpl ja ne olen ostanut noiden paprujen säilytykseen ja leimasin niihin kuvioita eri värillä aina kuhunki niin että löydän eri väriset sitten helpommin. Jos joku ymmärsi mitä tarkoitin ;)hyllyn päälle asettelin jo valmiiksi ruukut/maljakot joita olen jo jonkun aikaa kerännyt :)ja olihan siellä jo joku kurkkimassa mikäs se tämä tämmönen hökkeli on ;)


meidän Tikru neiti :)Huomenna tosiaan tuleekin sitten vanhempani kyläilemään yöksi tai kahdeksi- Joten kortteilu siirtyy viel sen verra. Meidä sänky nyt täytyy ainaki vähän siirtää kun on ahasta tässä nurkkauksessa. Sängyn paikka kun ei alunpitäenkään ollut tarkoitus olla tässä näi liki pöytiä mutta kun muuton kiireissä ja väsymyksessä laitettii siihe mihin sen nyt vaan sai ja siinäpä se sitten on ollutkin.


Mutta jospa nyt unten maille mänis kattoo nukkumattia :)

Öitelis!

.Miiuska.