"Tämän viikon haasteena on...OMPELU Eli jossain määrin ja jonkinsorttista ompelua täytyy löytyä :) "


Tämmöisellä osallistun :) Voitte muuten usko että oli noide timangien kiinni laitto työlästä! Kakspuoleiseill teipill niit laittelin ties kui kaua, mut lopulta sain ne kiinni. Ompelua tosta löytyy kortin alareunasta ja sivusta :) Ihan ite käsin ne ompelin, ja tässä teille kuva sisältä "todisteeksi":


(Langan päät on liimattu kiinni jottei purkaannu) Helpoiten sain ommeltua käsin kun ensin mittasin viivottimella ja merkkasin pienin pistein ja sitten nuppineulalla tein reiät niin oli helppo vain ottaa lanka ja neula ja pujotella :)

Ja sitten vielä itse kortti:


Ja lähempää:


(puhuin aiemmin että timangit laitoin kiinni kakspuoleisellateipillä, sen tein niin että leikkasin pienen pätkän ja laitoin niit timangeja siihen kiinni ja punaisten kohdall olin viisas ja ensin otin taustan irti ja leikkasin ne erilleen ja kääntelin ne timangin ympärillä olevat sen taakse ja kiinnitin korttiin, taas kun sinisten kohdalla olin vähän hökäle ja leikkasin ennen paperin ottoa joten se olikin sitten hieman hankalaa mutta onnistuu se niinkin :) (pitkistä kynsistä olis hyötyä tässä hommassa) Tokihan nämä olisi liimallakin voinut laittaa mutta en juuri nyt omista sellaista jolla ne olisivat pysyneet. Tavan liimat ei taho pitää niitä ja pikaliima jonka omistan haisee ihan hirveästi eli ei sitä.. :D

Kukka,nappi ja rusetti:


Ja alareuna/kulma ommel:

Nyt toivotan kaikille hyvää yötä ja kauniita unia :) (Huomenta aamu virkuille, ja päivää kaikille)