Että humahti- kyllähän sitä tuli reissattua tms mut eniten nyt harmittaa et kerkesin käymään vain kerran uimassa. Enää sinne ei ilkee mennä ja kun ei noit kauniita päiviäkään täällä ole :/

Korttirintamallakin on ollut suht hiljaista- oon mä pari korttia tehnyt. Yhden tilauskortin ja sitten isälleni synttäri kortin jonka lähetin suklaan kera postitse. Sit ois viel par tilaus kortti oottamassa mutta aika on kortilla koko ajan. Aloitin VIISI päivää sitten vauvan vaate urakan ja ei vieläkään näy loppua! sit pitäis viel harkita siivoamista nurkasta toiseen nurkkaa-- ja ja ja ja.. joo..

Tässä kuva magnoliahaastee-kesälomahaasteen palkinto-tullut pipertäjältä. Aivan ihana palkinto! Ekaa kertaa mullakin on magnolian omia papereita :)) uskaltaakohan noita ees käyttää. Ja aivan ihanan kaunis korttikin oli mukana!!


tilauskortti:Sisältä en napannut kuvaa koska siellä oli asiakkaan tekstiä-


Ja sitten isän kortti-

sisällä oli toki synttäri sankari herkkua :) Tuo onnea tagin alla on nauha jonka alle toi sitten pujotettiin .. lisää kuvia ehkä myöhemmin jos vain kerkeen.

ja nyt kipin kapin syömään :))

Koittakeehan ihmiset käydä täällä, niin saataaisin se bloginamu arvontakin taas käyntiin ;) 10 000 kun tulee ni sit arvotaan :) Nyt siel on vain 6421 :/

 

palataan!

terkuin Miiuska