Eli kartonkia piti käydä ostamassa lisää (Tiimarista), kun alkoi olla lopussa.

Punainen,Pinkki,Ruskea ja Beige. Kuva vähän hämää... sori.

 

Muita ostoksia/varaston täydennyksiä joita nyt viimeaikoina on sattunut mukaan :)

Punaiset ja siniset olivat erillisiä settejä ja olivat setti/1€. Oli aivan pakko ostaa kun viivottimia ei ollu laisinkaan niin oli hieman hankalaa ja mielestäni olivat kyll sen verran edullisia että kannatti!

Nämä sakset ostin minimanista viime viikolla. Ovat fiskarsin sakset. Kun ei ole nyt varaa moisiin isoihin härpäkkeisiin niin näilläkin pärjää iha hyvin :) Ja saa vähän uutta ilmettäkin kortteihin kun ei ole aina sama perus tasainen reuna..

ja sitten eilen laitoin miehen käymään Askartelupuoti Piassa kun kaksipuolinen teippi oli melkein loppu ja itse en päässyt hakemaan. Tarkkaan selitin miehelle että mistä ne löytyy ja näytin et millaisia ne on. Miehen lähdettyä jännäsin että saa nähdä, mitä sieltä tulee mutta kattokaas..

Ihan oikea tuli, ja ihan oikean paksuinenkin :) 

 

Myönnettäköön että askartelukirpparilta pistin pariin paperi settiin tilauksen ja olen maksanutkin jo.. eli niitä nyt odotellessa. Tuntuu vähän siltä että noit tarvikkeit ei oo koskaan tarpeeksi :D Aina pitää jotain olla ostamassa, siis pitää ja pitää ;D Korttikoukuttaijat, tiedätte varmaan mitä tarkoitan.. hehe.. Mut jos sitä nyt siirtyis tuohon pöydän ääreen ja yrittäisi saada tuon P*skis haasteen kortin tehtyä. Palelemisiin!