tiny-horse-014.gif
Monettakymmenettäköhän kertaa mie nyt kirjoitan tätä.. joka kerta onnistun hyppäämään edelliselle sivulle niin että teksti pyyhkiytyy pois :/

Katsotaas jos nyt onnistuis..
Elikkäs.. eilen lisäilin tuonne karhuperhekansion johon laittelen kuvia erinlaisista nalleista/karhuista joita keräilen.
Pari päivää sitten oltiin tuossa parinsadan kilsan päässä appivanhempienluona yö kylässä luonnonhelmassa järvenrannalla. Saa nähdä ehtiikö siellä nyt enään käymään ennen pikkasen syntymää, huomenna kun tulee rv29 täyteen ♥ kyll se aika kuluu nopiaa.. uhhuijjaa..
Pakkauskin tosiaan haettii sillo keskiviikkona (?) postista ja kyll se oli täynnä kaikkee ihanaa ja pientä :)
Vanhemmatki kävi toss äske.. pitäis nyt ens viikoll muistaa käydä ostamassa MAALIA (lakkaa) jotta pinnis ja lipasto maalattaisiin yhtenäisiks ja siistimmiks.. sit pitäis myös sellast vahakangasta(?) käydä ostamassa et äiti päällystää hoitopöydän uudestaan..
Veljeni tuossa neuvoi että täältä http://loputon.vuodatus.net/ löytyy ulkoasu/sivupohjat, ja näinpä minä sen sitten vaihdoin :)
    Glitter%20Butterfly%20Sparkle_me.gif                                  thGlitterButterfly.gif                             glitter_butterfly.gif